Вземи своята книга + подарък дневен планер сега

Show Order Summary
24,99 лв.
Product Subtotal
×  Тайните на КЕТО КУХНЯТА + ПОДАРЪК ПЛАНЕР 
24,99 лв.
Subtotal 24,99 лв.
Shipping
Enter your address to view shipping options.
Total 24,99 лв.

Информация

Информация за плащане

България

Payment

  • Плащане при доставка.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our политиката на поверителност.

Вашата поръчка

Продукт Общо
×  Тайните на КЕТО КУХНЯТА + ПОДАРЪК ПЛАНЕР 
24,99 лв.
Общо 24,99 лв.
Доставка Въведете адреса си, за да видите опциите за доставка.
Общо 24,99 лв.
100% връщане на парите

Уважаеми клиенти, Ако не сте напълно доволни от поръчката си от нашия магазин, можете да я върнете в рамките на 14 дни след получаването й и да получите пълно възстановяване на сумата, която сте заплатили. За да поискате връщане на поръчката си, моля свържете се с нас чрез нашата контактна форма или чрез e-mail на адрес:info@ketotaini.com. Моля, обърнете внимание, че поръчката трябва да бъде в оригиналната си опаковка и състояние. Благодарим Ви, че пазарувате от нашия магазин.

След като започнах да следвам книгата Тайните на Кето Кухнята и да използвам дневния планер, успях да отслабна с 10 кг само за месец и половина! Невероятното е, че дори не се чувствам изморена или лишена от храна. Сега съм по-уверена и счупих лошите си хранителни навици. А подаръкът от зелен планер беше просто бонус, който ми помогна да следвам режима и да организирам дните си по-ефективно. Благодаря, Тайните на Кето Кухнята! Купувайте сега от www.ketotaini.com
Ивайла Пейчова
Монтана

© 2022 Всички права запазени. Тайните на КЕТО КУХНЯТА